Kuvendi në seancë plenare, shqyrton përbërjen e komisioneve të përhershme

Kuvendi i Shqipërisë mblidhet sot në seancë plenare për caktimin e përbërjes së komisioneve të përhershme të Kuvendit, si dhe caktimin e anëtarëve zëvendësues në përbërjen e komisioneve të përhershme.

 

Në rendin e ditës së seancës plenare sot, Kuvendi do shqyrtojë projektvendimin “Për caktimin e përbërjes së komisioneve të përhershme të Kuvendit”, projektvendimin “Për caktimin e anëtarëve zëvendësues në përbërjen e komisioneve të përhershme të Kuvendit”.

Related posts

Shtyhet për dy javë fillimi i vitit të ri shkollor në Shqipëri

D V

Përfundojnë gërmimet në tunelin e Skërficës, Balluku: Aksi Kardhiq-Delvinë gati për sezonin e ardhshëm turistik

Redaksia

Shqipëria dënoi aneksimin e Krimesë, Rusia e “kërcënon”: Bëtë atentat territorial

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More