Shqipëri

Kuvendi Shqpëtarë sot shqyrton projektligjin për buxhetin e vitit 2021

Zhurnal Ads

Kuvendi shqyrton sot në parim projektligjin “Për buxhetin e vitit 2021”.

Për këtë projektbuxhet do të shprehen sot relatori Anastas Angjeli, Komisioni përgjegjës për Ekonominë dhe Financat dhe të gjitha Komisionet e tjera parlamentare për dhënie mendimi.

Kuvendi shqyrton sot edhe projektvendimin “Për miratimin e strukturës, organikës dhe klasifikimit të pagave të punonjësve me kohë të plotë pune të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve”.

Kuvendi shqyrton edhe projektvendimin “Për miratimin e strukturës, organikës dhe klasifikimit të pagave të punonjësve me kohë jo të plotë pune të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve”.

Postime të ngjashme

Cakaj pret Ministrin e Jashtëm të Zvicrës, mbyllja e marrëveshjes për sigurimet shoqërore dhe ngritja e komisionit të përbashkët ekonomik dy temat e bisedës

S.B.

“Nuk kam vrarë njeri”, pas një muaj rikthim nga Siria, Antiterrori merr në pyetje Floresha Rashën

S.B.

Ministrja e Arsimit: Puna e mësuesve të sakrificës së pandemisë do shkruhet me germa të arta

S.B.
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...