Agjencia Zhurnal.mk

Ky është sekreti kinez i dobësimit, bën mrekulli

“Nëse gjithnjë bëni të njëjtën gjë, do të keni gjithnjë po të njëjtin rezultat” —Mark Twain. Mjekësia kineze ka ekzistuar për mijëra vite dhe ka një qasje holstike ndaj shëndetit.

Ushqimi në këtë mjekësi konsiderohet si një terapi dhe ndihmon në shërimin e sëmundjeve, për të qëndruar të shëndetshëm, të evitojmë sëmundjet dhe pse jo për të humbur disa kilogramë të tepërt, njoftoi Radio e Jashtme e Kinës.

Por dietoterapia kineze duhet ndërthur edhe me disa ndryshime në stilin e jetesës. Kinezët kanë një histori të gjatë dhe të pasur si dhe kanë zhvilluar një sistem të sofistikuar mjekësor.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

L E

Lajmet e fundit

Loading...