Agjencia Zhurnal.mk

Ky është telefoni i ri i cili mbushet plotësisht brenda 15 minutave

Prodhuesi më parë prezantoi teknologjinë e mbushjes, në të cilën pajisjet ngarkohen me 120 watts, në një video:

Sipas prodhuesit, Iqoo 5 thuhet se është telefoni i parë i disponueshëm tregtar që mbështet teknologjinë e ngarkimit të shpejtë 120 vat.

Telefoni inteligjent duhet të ketë një procesor Snapdragon 865 dhe 8 GB RAM dhe mbështetje 5G.

Pritet që përveç Iqoo 5, të paraqitet një version më i madh – Iqoo 5 Pro.

Iqoo, Vivo, por edhe Oppo, OnePlus dhe Realme të gjithë i përkasin të njëjtit grup.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

S.B.

Lajmet e fundit

Loading...