Lajka: Ditën Botërore të Kafshëve e shënojmë me strehuesen më të vogël

Shkup, 4 shtator – Margarita dyvjeçare është strehuesja më e re nga stacionari për qenë endacakë në Shkup “Lajka”.

 

“Ky është një tandem si në filma, që i mbushi sytë tanë me lot gëzimi, ndërsa zemrat tona me lumturi të madhe. Tedi më nuk është qen endacak që endet nëpër rrugët e Shkupit dhe vajton për pronaren e vet. Margarita e ëmbël e cila ka më pak se dy vjet është strehuesja jonë më e re, ndërsa me mikun e saj më të mirë tashmë janë të pandarë”, thonë nga “Lajka”.

Theksojnë se se ky gjest nga prindërit të Margaritës së vogël është respekt sepse që moshë të re  zhvillojnë dashurinë dhe ndjeshmëri ndaj kafshëve. 

Related posts

Dashtevski: Ne jemi maksimalisht të përgatitur për zgjedhjet lokale

D V

OBSH në Maqedoninë e Veriut dorëzoi bartës të vaksinave dhe reagentëve të sekuencimit të viruseve

D V

LSDM më 13 korrik do t’i publikojë 20-të kandidatët e parë për kryetarë komunash

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More