Lamborghini Huracan Turbo vs Kawasaki H2R – një garë që gaboni nëse thoni se mund ta parashikoni!

Thjesht shikoni këta numra – 1,100 kundrejt 310 kuaj fuqi.

Ndërsa mund të thoni menjëherë se “katër-shifrori” është shumë më i mirë se tjetri, ne duhet t’ju zhgënjejmë, sepse e keni gabim.

Shikoni, gara e sotme, është midis një super-makine dhe një super-motoçiklete, përcjell Telegrafi.

Megjithatë, të dy nuk janë “superlative”.

Lamborghini Huracan që është 1.100 kuaj fuqi ndërsa Kawasaki H2R me 310 kuaj fuqi.

Related posts

Kjo është motoçikleta elektrike futuristike nga BMW

D V

Cilat janë veturat elektrike më të lehta dhe ato më të rënda?

D V

Keni parë ndonjë veturë mbi “rrota katrore”? Nëse jo, keni rastin të shihni një të tillë!

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More