Agjencia Zhurnal.mk

LDK kërkon rrëzimin e tij, Kurti e emëron edhe një këshilltar

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti e ka emëruar edhe një këshilltar politik.

Në komunikatën për media të  qeverisë, është thënë se Shkëlzen Gashi është lindur në Prishtinë më 1981.

Ka mbaruar studimet për shkenca politike në Universitetin e Prishtinës si dhe studimet master për demokraci dhe të drejta të njeriut në programin e përbashkët të Universitetit të Bolonjës me atë të Sarajevës.

“Ka botuar disa libra në Kosovë, në mesin e të cilëve edhe «Adem Demaçi – biografi e paautorizuar». Po ashtu, jashtë vendit ka botuar shumë punime e kapituj librash, kryesisht për marrëdhëniet shqiptaro-serbe, të publikuara nga shtëpi botuese prestigjioze europiane, si Central Europian University Press, Routledge, Palgrave Macmilan”, thuhet në komunikatë.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

S.B.

Lajmet e fundit

Loading...