Agjencia Zhurnal.mk

Lënda “Titanik” e PSP është shtyrë për shkaqe shëndetësore të njërit nga të akuzuarit

Shkup, 13 maj – Seanca e sotme për lëndën “Titanik” të Prokurorisë Speciale Publike do të shtyhet për shkak problemeve shëndetësore të njërit nga të akuzuarit.

Siç kumtuan nga Gjykata Themelore Shkupi 1 – Shkup gjykimi është shtyrë për shkak mungesës së njërit prej të akuzuarve i cili në gjykatë ka dorëzuar dokumentacion ka kryer intervenim mjekësor dhe i njëjti përkohësisht nuk mund të marrë pjesë në gjykim për shkaqe shëndetësore.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

XH.I

Lajmet e fundit

Loading...