Levizja Besa do garoj me Rexhepin për ta fituar Çairin

Shkup, 2 shtator – Sot, u mbajt kuvendi i Degës së Lëvizjes BESA në Çair ku në një prezencë masovike u votuan anëtarët e rrinjë të kësaj dege. Me aklamacion, për kryetar dege anëtarët më zgjodhën mua. Kjo, është një nder dhe një përgjegjësi e madhe mbi të gjitha ku, me propozim të tyre e miratim, më zgjodhën për të parin e Çairit.

 

Të dashur qytetarë dhe ju kuvendarë, Çairi meriton ndryshim, dhe se zotohem se me mbështetjen tuaj, pas 17 Tetorit, ne do të angazhohemi fuqishëm për punë, zhvillim dhe ndryshim të Çairit tonë. Së bashku me bartësin e listës sonë, Dr. Ridvan Bajramin dhe të tjerët që do vijnë pas, do jemi zëri i të gjithëve për punë të dobishme për të gjithë ne.

Faleminderit për mbështetjen kuvendarëve, familjes sime, sekretarit gjeneral Arjanit Hoxha, anëtarit të kryesisë njëherit mikut tim Sedat Ramadani si dhe kreut të partisë prof. Bilall Kasami.

#Me #Ka #KREJT
#përÇairin

Related posts

Shilegovi, Arsovska, Petrovska, Shaqiri dhe Georgievski në diskutim publik për të rinjtë dhe politikat rinore

D V

Për tranzicion në “Marrëveshjen e Gjelbër” është i nevojshëm plan teknik dhe financiar

D V

Korrupsioni në Ballkanin Perëndimor: Maqedonia mesin e shteteve më të korruptuara

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More