Lëvizja Besa sonte vendosi për Hasim Murtezanin si kandidat për Sarajin (Foto)

Shkup, 1 shtator  – Në prezencë të strukturës më të lartë të Lëvizjes BESA, kryetarit Bilall Kasami, sekretarit Arjanit Hoxha, nënkryetarit të partisë, Kastriot Rexhepi, si dhe anëtarëve të Kryesisë Qendrore Sedat Ramadani dhe Sani Saidi, sonte u mbajt Kuvendi themelues i degës së Sarajit. Kuvendarët zgjodhën kryetarin e ri të degës Hasim Murtezanin si dhe kryesinë e degës.

 

Poashtu kuvendi i kësaj dege me unanimitet vendosi që kandidat për kryetar të komunës të zgjidhet poashtu Magjistri i Shkencave të Sigurisë z. Hasim Murtezani.

Lëvizja BESA
01.09.2021

Related posts

Qyteti i Shkupit i pari në rajon me një Plan Strategjik për zvogëlimin e rrezikut nga fatkeqësitë

D V

Cipras: Jemi në një periudhë kur bota po ndryshon

D V

Ambasadori çek Toman vizitoi Ministrinë e Bujqësisë

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More