Lëvizja BESA: Zhvillimi i lagjeve është prioritet i kryetarit të ardhshëm të komunës, Fadil Zendeli

Gostivar, 10 tetor – Udhëheqësia e Lëvizjes BESA në kuadër të aktiviteteve parazgjedhore sot realizoi takimin me qytetarët në komunën e Gostivarit. Kandidati për kryetar të komunës, Fadil Zendeli, i shoqëruar nga kryetari i partisë Bilall Kasami, e vizituan shtabin lokal në fshatin Balindol.

Në takimin me qytetarët u bisedua për situatat aktuale dhe nevojnë për ndarje më masive, që të ndodhin ndryshimet.

Zendeli premtoi se nëse zgjedhet do të mbajë llogari për zhvillimin e lagjeve.

“Zhvillimi i lagjeve është prioritet i joni i përbashkët dhe me ardhjen tonë pas 17 tetorit do t’i ndryshojmë tërësisht. Votoni me guxim dhe lirisht për Lëvizjen BESA, për numrin 16 dhe për Gostivarin”, tha Zendeli në Balindol.

Lideri i partisë, Kasami, pret përkrahje nga qytetarët që të realizohet fitore në tërë rajonin e Pollogut.

“Tetova nuk është e tërësishme pa Gostivarin, poashtu edhe Gostivari pa Tetovën, ashtu që për neve është me rëndësi që Tetova dhe Gostivari të jenë të bashkuar si dhe të gjitha komunat në Pollog”, tha Kasami.

Related posts

Kasami: Kërkojmë investime që të rinjtë të punësohen dhe të kenë të ardhme në vendlindje

Redaksia

Tronditet familja nga Vrapçishti! Në vend të nënës, në arkivol gjen trupin e një burri

Redaksia

Analizë / Visar Ganiu vetëm për një mandat, një sërë projektesh shumë të rëndësishme për banorët e Çairit

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More