Liqeni Bosten është liqeni më i madh me ujë të ëmbël në brendësi të Kinës

Liqeni Bosten është liqeni më i madh me ujë të ëmbël në brendësi të Kinës dhe është baza më e madhe e peshkimit në Xinjiang. Çdo vit nga gushti deri në tetor është sezoni i artë i peshkimit në liqenin Bosten . #Xinjiang #bukuriaeXinjiangut #vjeshtë #HarvestChina

 

Related posts

Save the Children: Mesatarisht çdo 5 orë një fëmijë vritet ose gjymtohet në Afganistan

N E

Sesa është e vështirë situata me pandeminë në Tunizi, tregon edhe ky rast: Drejtori i spitalit qan sepse nuk ka oksigjen për të sëmurët

D V

Franca do të kërkojë pasaportën shëndetësore nëpër kafiteri nga 9 gushti

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More