Agjencia Zhurnal.mk

Liqeni i Luleve në Valamarë të Gramshit

Të apasionuarit e natyrës, aventurës, me patjetër duhet të ndalen tek liqenet e Valamarës, mes të cilave është dhe liqeni i Luleve në Gramsh.

Liqenet e Valamarës ndodhen në malin e Valamarës, në lartësinë rreth 2 200 metra mbi nivelin e detit, pranë fshatit Shënepremte të rrethit të Gramshit.

Liqeni i Luleve në Valamarë ! Emri i lules *Nymph – Nimfë* do të thotë shpirt femëror që banon në ujëra të pastra. Ka plot histori e legjenda për zambakun e bardhë të ujit. Përveçse përdorimeve në mjekësi, lulja simbolizon të mirën, dëlirësinë, jetën, lindjen, etj”/ATSH.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

S.B.

Lajmet e fundit

Loading...