Listën zgjedhore deri dje e kanë kontrolluar 12 338 persona

Shkup, 6 shtator – Deri dje 12 338 persona janë kontrolluar në listën zgjedhore, janë dorëzuar gjithsej 54 kërkesa për regjistrim në listën zgjedhore, 28 kërkesa për fshirjen e të dhënave nga lista zgjedhore dhe 22 kërkesa për ndryshimin e të dhënave në listën zgjedhore.

 

Komisioni Shtetëror Zgjedhor njoftoi se gjithsej 53 kërkesa janë dorëzuar në e-mail adresën upisis@sec.mk, ndërsa procedura për inspektimin publik të listës zgjedhore do të zgjasë deri më 9 shtator 2021.

Related posts

Dr. Bekarovski: Dënimi për praninë e civilëve në Qendrën Kovid nuk mund të jetë vetëm shkarkimi

N E

Finance Think: Fokusi nevojitet të vendoset në efikasitetin e shpenzimeve

Z H

Korrupsioni në Ballkanin Perëndimor: Maqedonia mesin e shteteve më të korruptuara

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More