LIVE: Zoran Zaevi dhe Ali Ahmeti arrijnë Tetovë (VIDEO)

Tetovë, 8 shtator – Zoran Zaevi dhe Ali Ahmeti sëbashku me Venko Filipce dhe Artan Grubin arrijnë në Tetovë.

 

Pamje LIVE:

Live nga Spitali i Tetovës

Posted by TetovaSot on Wednesday, September 8, 2021

Related posts

Në Shkup 238 kundërvajtje rrugore, 43 për vozitje të shpejtë

D V

ESHS: Regjistrimi vazhdon me intensitetin dhe tempin e dëshiruar, deri dje janë regjistruar mbi 300.000 qytetarë

D V

Ministrja Shekerinska për vizitë të parë zyrtare në Republikën e Portugalisë

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More