Agjencia Zhurnal.mk

Llukarevska: Me masën “TVSH-ja ime” qytetarëve u janë kthyer 11 milion euro

Shkup, 9 tetor – Deputetja e LSDM-së dhe ish drejtoresha e Drejtorisë për të Ardhura Publike, Sanja Llukarevska ka thënë sot nga konferenca për shtyp e partisë së saj, LSDM, se qytetarëve u janë kthyer 11 milionë euro nga masa “TVSH-ja ime”.

Ajo gjithashtu ka thënë se këtë fundjavë (10, 11 dhe 12 tetor) qytetarët që do të blejnë prodhime vendore, teknologjike dhe do të shfrytëzojnë shërbime vendore do t’ju kthehet i gjithë tatimi në formë të TVSH.

Sipas Llukarevskës, përdoruesit e aplikacionit “TVSH-ja ime” do të ketë edhe lehtësime të reja në të ardhmen.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...