Louis Vuitton shet altoparlantët ‘UFO’ për 2,450 euro

Altoparlantët ‘UFO’ jo vetëm që mund të bëjnë zhurmë, por edhe të shkëlqejnë.

 

A është një pjatë fluturuese? A është një llambë e varur me një funksion të një qiri aromatik? Jo, është altoparlanti i ri Louis Vuitton Horizon Light Up!

Ajo që duket pak si një vegël nga ‘Aliexpress’ është produkti më i ri elektronik i etiketës së modës.

Altoparlanti Bluetooth në formë të një pjate fluturuese ‘UFO’ do të jetë në dispozicion nga fundi i korrikut për 2,450 euro.

Ky altoparlant prej një kilogram ka një dizajn të mirë. Sidomos kur “efektet e dritës shumëngjyrëshe sinkronizohen me ritmin gjatë përdorimit”. 23 LED në unazën e dritës në krye dhe 12 LED në unazën e mesit, të cilat bëjnë që shkronjat e “LOUIS VUITTON” të shkëlqejnë.

Fuqia e altoparlantit është 2x 30 vat. Nëse altoparlanti është në stacionin e saj të lidhjes ose është i varur në rripin e kyçit të dorës prej lëkure, zëri del në 360 gradë. Nëse altoparlanti është në krah, një sensor i pozicionit e zbulon këtë dhe rregullon drejtimin e zërit.

Kushdo që dëshiron të bëjë thirrje me altoparlantin mund ta bëjë këtë gjithashtu. Sipas Louis Vuitton, ai ka 3 mikrofonë për thirrje zanore.

Altoparlanti kontrollohet përmes Bluetooth, WLAN dhe AirPlay dhe përfshihet një “përshtatës universal me 6 priza”.

Jeta e baterisë është e specifikuar me 15 orë. Ekzistojnë gjithashtu “funksione dhe kontrolle ekskluzive shtesë përmes aplikacionit Louis Vuitton Connect”.

Related posts

Bien përkohësisht ueb-faqet e disa kompanive botërore

D V

Njihuni me robotët që bëjnë pica nga fillimi deri në fund – në një piceri të automatizuar në Paris

D V

Moduli i shkencës ruse destabilizoi Stacionin Hapësinor Ndërkombëtar

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More