Agjencia Zhurnal.mk

LSDM: BDI duhet të përgatitet për opozitë

Shkup, 28 qershor – Nga LSDM thonë se katër vjet opozitë është mjaftueshëm për reforma në parti.

“BDI duhet ta kuptojë se besimi te qytetarët ndërtohet ndër vite, dhe jo me propagandë nacionaliste dhe populliste në 15 ditët para zgjedhjeve”, shprehen nga LSDM.

Ata shtojnë se shëndeti i qytetarëve dhe mirëmbajtja e sistemit shëndetësor stabil janë më të rëndësishme nga dëshira për përfitimin e tyre partiak.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...