Agjencia Zhurnal.mk
Maqedoni

LSDM: Çdo subjekt që shkel masat do të gjobitet

Zhurnal Ads

Shkup, 31 tetor – Me ndryshimet dhe plotësimet e ligjit për mbrojtje nga sëmundejt infektive janë shtuar edhe autorizimet e inspektorateve të tregut.  

Nga LSDM thonë se çdo subject I cili shkel protokollet shëndetësore inspektorët do ti shqiptojnë ndales për kryerjen e veprimtaris prej 10 deri në 30 ditë, dhe objekti do të mbyllet menjëherë.    

“Me ndryshimet ligjore janë përforcuar sistemet e kontrollit të respektimit të masave për mbrojtje nga virusi korona. Që në ditën e parë të hyrjes në fuqi të ndryshimeve u përforcua kontllimi I objkteve. Konkretishtë natën e parë nga ana e ispektoriatit të tregjeve në më shumë qytetet të shtetit, u kryen gjithësej 48 mbykqyrje dhe 742 kontolle në objekte hotielierike, kaziono dhe bastore, me çka një objeket në Gostivar është mbyllur për shkak të shkeljes së ligjit për mbrojtje të popullësisë nga sëmundjet ngjitëse”, u shpreh deputeti i LSDM-së, Mile Talevski. 

Zhurnal Ads
Zhurnal Ads

Postime të ngjashme

MPB-ja regjistron 358 shkelje për mosmbajtje të maskës

D J

Sërgjan Kerim akuzohet për mosdisiplinë financiare, gjykimi fillon në Dhjetor

T E

Smillov: Nëntë arsye pse Bullgaria është në rrugë të bën gabim strategjik me bllokimin e Maqedonisë së Veriut

E.E.

Rregjistrohen 475 kundërvajtje për mosmbajtjen e maskës

T E

Ish kryeministri Buçkovski: Për gjuhën nuk mund të bëjmë kompromis

T E

Georgievski: Vetoja nga Sofja do të jetë vazhdimësi i politikave katastrofale bullgare

E.E.
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...