Maqedoni

LSDM-ja pret që deputetët të tejkalojnë interesat partiake dhe të votojnë “pro” miratimit të gjendjeve të jashtëzakonshme

Zhurnal Ads

Shkup, 30 shtator, zhurnal.mk – Grupi parlamentar i LSDM-së dhe koalicionit presin që secili deputet pavarësisht përcaktimit politik të dëshmoj përgjegjësi dhe të votoj “pro” miratimit të vendimeve për shpallje të gjendjes së jashtëzakonshme nga ana e Presidentit të shtetit.

“T’ju përkujtojmë, gjendja e jashtëzakonshme ishte në interes të qytetarëve dhe e domosdoshme për veprim të shpejtë të Qeverisë dhe institucioneve, për ndryshimin e ligjeve të cilat mundësuan efikasitet më të madh të pushtetit ekzekutiv në sjelljen e masave dhe politikave për ballafaqim me pasojat nga koronavirusi dhe mbrojtjen e shëndetit të qytetarëve. Në situatë kur kemi parlament të shpërbërë dhe Qeveri teknike me mandat për organizimin e zgjedhjeve”, thonë nga LSDM-ja.

Nga partia e Zaevit theksojnë se për shpalljen e gjendjes së jashtëzakonshme kishte konsensus mes partive politike.

“Nga këtu, në interes të qytetarëve është që deputetët të qëndrojnë pas vendimeve për shpalljen e gjendjes së jashtëzakonshme”, shprehen nga LSDM-ja.

Postime të ngjashme

Panovski: Që t’i vihet fund ndërtimeve të egra, duhet të shlyhet Ligji për legalizimin e tyre

XH,I

Xhaferi takim me ambasadoren suedeze: Për shkak virusit, Kuvendi po mendon alternativë tjetër të punës

XH,I

OPH: Të mos ketë kufizime dhe zgjidhje alternative për punën e hotelierëve të dielave

XH,I
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...