Agjencia Zhurnal.mk

LSDM: Krijojmë shumicë të re parlamentare të çliruar nga nacionalizmi

Shkup, 11 gusht – Zhurnal.mk – LSDM i vazhdon bisedimet serioze për formimin e shumicës së qëndrueshme parlamentare dhe për koalicion qeverisës me mandat të plotë, katërvjeçar stabil.

Më 15 korrik, qytetarët treguan se nacionalizmi është mposhtur.

Procesi i krijimit të një Qeverie të re të lirë nga çdo lloj nacionalizmi është duke u zhvilluar, një qeveri që do të punojë edhe më shumë për të promovuar konceptin e një shoqërie për të gjithë.

Qeveria e re e udhëhequr nga LSDM do të ecë përpara fuqishëm në rrugën drejt integrimit në BE me respektim të plotë të Marrëveshjes së Prespës, Marrëveshjes me Bullgarinë dhe Marrëveshjen e Ohrit.

Qytetarët e kërkuan këtë përmes vullnetit të tyre zgjedhor dhe ne do ta dorëzojmë atë në një mandat tjetër katërvjeçar Vazhdojmë të punojmë edhe më shumë dhe madje edhe më mirë për qytetarët dhe shtetin.

Qendra për komunikim e LSDM-së

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Z H

Lajmet e fundit

Loading...