LSDM prezenton listën e këshilltarëve në Likovë, do të garojë me numrin 9

Likovë, 5 tetor – Në këto zgjedhje lokale në K.Likovë do garojm me 19 këshilltar,strukturat partiake vendosën që bartese liste të jet Elmedina Ferati i prin listës Xhavit Idrizi,Elvira Rrahmani dhe 16 këshilltar tjerë.
Arsyja e nr 9 është sepse lista jon është e paster pa koalicion dhe do garojm më këtë numer

Zëri i këshilltareve të LSDM-Likovë do jet zëri i cdo qytetarit qe jan mohuar shum të drejta ne do jemi transparent në cdo minut të punës tonë.
Programi jonë do jetë: Grupi im i këshilltarëve, Urbanizimi human, Agjenda e gjelbër, Zhvillimi ekonomik, Investimet infrastrukturale – Shteti pa baltë

Politikat kryesore të grupit të këshilltarëve

Misioni i grupit të këshilltarëve është i thjeshtë – funksionim i komunës sipas kërkesës së qytetarëve dhe sigurim i kushteve për jetë më kualitative.
Komunë e të rinjëve, Komuna e gjelbër, Likova – komunë turistike, Kujdesi për më të rinjtë, Bursa për nxënës nga familje në rrezik social dhe familje njëprindëshe.

MË E MIRA PER KOMUNEN TON 9✔️

Related posts

KSHZ -ja hodhi poshtë dy ankesa për fillimin e hershëm të fushatës zgjedhore

D V

ARDB dhe OSBE nënshkruan Memorandum për zbatimin e projekteve të përbashkëta 2021 – 2024

D V

Asani: Ndërgjegjësimi i qytetarëve për rreziqet e keqpërdorimit të armëve të zjarrit

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More