LSDM: VMRO-DPMNE dëshiron të minojë hetimin e pavarur për zjarrin në Tetovë

Shkup, 10 shtator – Përpjekja e tyre për të politizuar tragjedinë është e turpshme.Ndërsa vendi është në pikëllim, VMRO-DPMNE dëshiron të minojë hetimin e pavarur, të paanshëm, objektiv dhe efikas mbi zjarrin në spitalin modular në Tetovë, i cili do të japë përgjigje për gjithçka.

 

Politizimi parazgjedhor i tragjedisë është një përpjekje e dëshpëruar e VMRO-DPMNE për të mbuluar faktin se nuk ka ofertë dhe e di se do të mposhtet.

Ne nuk do të lejojmë që gënjeshtrat, nekrofilia e VMRO-DPMNE të ndikojë në hetim.

Institucionet kanë ekspertizën dhe kapacitetin për të kryer një hetim të plotë dhe efektiv.

Përfshirja e ekspertëve të huaj në zbulimin e shkaqeve të zjarrit është një konfirmim shtesë i paanësisë në procedurë.

Publiku do të informohet në kohën e duhur për çdo presje dhe pikë të raportit të hetimit dhe veprimet e ndërmarra, askush nuk do të përjashtohet nga përgjegjësia nëse hetimi zbulon.

Qendra e Komunikimit Publik të LSDM

Related posts

LSDM sot pritet të shpallë 20 kandidatë për kryetarë komunash

Z H

Sot përfundon aplikimi për subvencione për pajisje gazi në automjet

Z H

Qyteti i Shkupit do ta prezantojë projektin për transportin e ri publik -BRT

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com