Agjencia Zhurnal.mk
Maqedoni

Magdalena Nestorovska emërohet sekretare shtetërore në MPB

Shkup, 22 shtator – Sot qeveria në seancën e V-të me rradhë me propozim të ministrit Oliver Spasovski ka emëruar Magdalena Nestorovskën për një mandat tjetër si sekretare shtetërore në MPB.

Arsimi:

 1991: Universiteti “Shën Qirili dhe Metodi”-Shkup, Fakulteti Juridik, magjistër i shkencave juridike

Përvoja në punë:

 Viti 1983- KK i LSPPM-Tetovë

Viti 1991- Shërbimi për Çështje të Përgjithshme dhe të Përbashkëta-udhëheqës i njësisë

Viti 2001- Ministria e Mbrojtjes- Këshilltar Shtetëror për Resurse Njerëzore

 Difence Planing Course 2014-Turkish Partnership for Peace Traniing Centar

Chalenges of NATO-Led operations-Humanitarian Law-Skopje 2013

International Humanitarian Law and Curent Conflicts 2005-AdvancedTraning-George C.Marshall-European Center for Security Studies Germany

Human Resources Management -2005 Netherlands Defence College, Hague

Lidership-advansed course 2004- George C.Marshall-European Center for Security Studies Germany

Conference for Security reforms 2005 Wilton park, UK

Demobilisation and Retraining 2003 Racviac/DCAF -Zagreb

Organizing Resources to Create Secure Societies -2002 Poland-ND

Gjuhët: Angleze dhe italiane

Postime të ngjashme

Rënia e lindjeve, shqetësuese në Kërçovë! Për 5 vite numri është përgjysmuar

Dafina Vidishiqi

Zaev hap zyrë në Strumicë për takime me qytetarë

Dafina Vidishiqi

Të hënën fillon regjistrimi në shkollat e mesme

R Zh

MASH: Shkollat nuk guxojnë të marrin para për dëftesat, kjo është në kundërshtim me Kushtetutën dhe ligjet

R Zh

Dy shtetas serb janë privuar nga liria, janë gjetur 62 emigrantë në automjetin transportues “man”

R Zh

Ministri Hoxha takon bujqit e Haraçinës, premton mbështetje institucionale

R Zh

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Akcepto Më tepër...