Agjencia Zhurnal.mk

Maqedonia e Veriut dhe Rusia do të bashkëpunojnë në mbrojtjen civile që do të mbahet në Serbi

Shkup, 25 qershor, zhurnal.mk – Forcat e shtetit për mbrojtje dhe shpëtim do të marrin pjesë në ushtrimet e përbashkëta për mbrojtje civile me Rusinë në Nish të Serbisë, duke filluar nga sot gjatë dy ditëve të ardhshme, ka njoftuar sot Qeveria duke shpallur agjendën në seancën e sotme të 141 të Qeverisë.

“Në seancën e sotme të Qeverisë së RMV-së do të shqyrtojë informacionin për dërgim të forcave për mbrojtje dhe shpëtim në kuadër të ushtrimeve ndërkombëtare për menaxhim me situata emergjente” thuhet në njoftim.

Ushtrimet do të mbahen nën mbështetje të MPB-së, Sektori për situata të jashtëzakonshme të Serbisë dhe Ministrisë për mbrojtje civile të Federatës Ruse nga 25 deri më 27 qershor në Nish.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

XH.I

Lajmet e fundit

Loading...