Mariçiq: Regjistrimi është i suksesshëm

Shkup, 30 shtator – Ministri i Drejtësisë, Bojan Mariçit thotë se numrat e regjistrimit do të bëhen të ditura nga Enti Shtetëor për Statistika.

 

Ai u shpreh i kënaqur që është realizuar ky operacion dhe se janë regjistruar rreth 1.9 qytetarë.

“Urimet shkojnë për Entin Shtetëror për Statistika për shkak se bënë përpjekje maksimale që disa herë të shkojnë në disa vende dhe t’i bindin qytetarët të regjistrohen. Numri i qytetarëve që nuk janë përfshirë ose kanë refuzuar është i vogël”, tha Mariçiq.

Sa i përket vazhdimit të regjistrimit, ministri Mariçiq theksoi se ESHS e ka fjalën e fundi

“Regjistrimi shkoi me sukses për shkak se numrat tregojnë se bojkoti i regjistrimit nuk pati mbështetje”, u shpreh ai.

Related posts

Regjistrimi mbaroi, dallimet mbeten, nuk duhet të habitemi nëse numri përfundimtar rritet, ose bie nën 1.8 milionë

I Z

Meqail Rasimi kandidat i PDSH-së për kreun e komunës së Bervenices

R Zh

Sadi Bexheti sfidon të gjithë ata që thonë se ai ka marrur rryshfet. Kush është burrë, le tma thotë publikisht (VIDEO)

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More