Mariçiq: Sot filloi operacioni më i rëndësishëm statistikor i kryer nga pavarësia deri tani

Shkup, 5 shtator  – Ministri i Drejtësisë Bojan Mariçiq në video-porosinë e tij me rastin e fillimit të pjesës në terren nga regjistrimi, tha se kjo paraqet operacion më të rëndësishëm statistikor, të kryer nga pavarësia deri më tani.“Regjistrimi nuk është zbatuar pothuajse 20 vjet.

 

Gjendja e tillë thjeshtë më shumë është e paqëndrueshme dhe  këtë nuk guxojmë ta tolerojmë. Shtetet anëtare në Kombet e Bashkuara  obligohen të realizojnë regjistrim, por ndoshta ende më e rëndësishme është, ky është obligimi të cilin e kemi ndaj shtetit dhe para se gjithash ndaj qytetarëve”, tha Mariçiq dhe shtoi se regjistrimi do të zbatohet në mënyrë të sigurtë, duke i respektuar standardet më të larta për parandalim të përhapjes së Kovid-19.

Mariçiq, Entit Shtetëror për Statistikë i dëshiroi punë të suksesshme, ndërsa regjistruesit në terren i falënderoi për punën, përkushtimin dhe kontributin për këtë proces statistikor.

Related posts

Moti sot në Maqedoninë e Veriut

R Zh

Seanca e Komisionit për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive anulohet për të hënën

D V

Regjistrimi në Maqedoni, ESHS vazhdon përgatitjet

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com