Agjencia Zhurnal.mk

Marketingu elektronik i Agjencisë së Lajmeve Zhurnal.mk

Agjencioni Informativ ZHURNAL gjithashtu i është dedikuar prezantimit të kompanive të ndryshme te vizituesit e tij më gjerë me posibilitetet e pakufizuara të marketingut në internet. Imagjinoni marketingun direkt  te konsumatori i cili kërkon shërbimin, produktin apo ofertën tuaj vetëm duke vizituar portalin informativ. Ne bazohemi te kjo se sipas analizave të bëra, portalet informative janë webfaqet më të vizituara. Marketingu në internet mund ta bëjë këtë, por edhe më shumë.

Agjensioni jonë ka zhvilluar dy lloje të marketingut në internet, edhe ate:

 1. Reklamim në ueb faqet e agjencisë informative Zhurnal
 2. Reklamimi special me anë të Newslatter

Statistika e bëra tregojnë se portali informativ Zhurnal është portali më i lexuar në rajon me informacione të ndryshme nga Maqedonia, Kosova, Shqipëria dhe më gjerë. Jemi shpallur njëri ndër portalet më të mire në kategorinë e portaleve informative .86.2 % e vizitorëve tone janë nga Maqedonia, Kosova , Shqipëria, kurse pjesa tjetër është nga vende të ndryshme të botës si Zvicër, Gjermani, Angli, USA, etj. Zhurnal.mk deri më tani mesatarisht ka  mbi 6000 vizitorë në ditë. Këtu shifra janë tregues më i mire se reklama juaj do të jetë e suksesshme dhe kjo paraqet dizpozicionin kryesor për marketing të suksesshëm.

( I ) Reklamimi në ueb faqet e agjencisë informative ZHURNAL

Portali informative Zhurnal ka rezervuar vende të posaçme për reklamim të kompanive në ueb faqet e tij. Pasi që portali informativ është i kapshëm në Maqedoni, Kosovë dhe Shqipëri mundësia e reklamimit tuaj është më e madhe. Reklamat janë të ndara për secilin version të portalit informative. Mirëpo ekziston mundësia që reklama juaj të paraqitet në të tre versionet e portalit tonë. Pra mundësia për të parë reklamën tuaj sa më shumë vizitorë është më se reale pasi që kalimi prej njërit version te tjetri kalohet vetëm me një klik. Kalimi bëhet vetëm duke klikuar në linkun e versionit përkatës që gjendet në krye të çdo faqe të portalit.

( II ) Reklamimi special me anë të Newsletter ( Marketingu elektronik )

Nuk është sekrete se marketingu nëpërmjet e-mailit paraqet mënyrën më efektive për të prezantuar kompaninë dhe produktet tuaja në treg. Në të gjithë botën biznese të ndryshme po arrijnë rezultate të mahnitshme duke u reklamuar nëpërmjet e-mail marketingut. E – mail marketingu është i shpejtë, i thjeshtë dhe mediumi më direkt i marketingut që është i mundshëm në këtë kohë. Një marketing i konceptuar mirë dhe me strategji mund të ketë rezultate në sfera të ndryshme në biznesin tuaj, edhe atë:

 • Të rrisë shitjen
 • Të zhvillojë bazën e biznesit tuaj
 • Ti zvogëlojë harxhimet e biznesit tuaj
 • Të rrisë profitin e biznesit tuaj

Rritja e klientëve nëpërmjet marketingut elektronik

Klientët paraqesin asetin kryesor të një biznesi. Komunikimi direkt me ta nëpërmjet e-mailit ju siguron se ju do jeni në kontakt të përhershëm dhe ti informoni ata për të gjitha risitë që I ofron biznesi juaj.

Nëse marketingu elektronik planifikohet si duhet ai paraqet mënyrën më efektive për të zhvilluar biznesin dhe për të rritur bazën tuaj të klientëve, edhe atë:

 • Dërgimi i ofertave dhe risive të kompanisë suaj, ju ndihmon në rritjen e besimit te klientët, dhe mund të krijon një besim reciprok në këtë aspekt.
 • Kampanjat nëpërmjet e-mailit gjithashtu paraqesin një mënyrë të suksesshme të reklamimit. Klientët tuaj do të njoftohen për gjithçka në lidhje me një kampanjë ose ofertë ekskluzive të kompanisë suaj.
 • Emaili paraqet një vegël shumë atraktive për të marrë përgjigje nga klientët tuaj për të ndërtuar një bazë informacionesh për nevojat e tyre, që në të ardhmen ta keni më lehtë ti targetoni qëllimet e tyre.

Rritja e shitjes dhe zvogëlimi i harxhimeve nëpërmjet marketingut elektronik

Gjëja më e rëndësishme në biznesin tuaj është profiti. Marketingu elektronik i suksesshëm e zmadhon profitin tuaj. Marketingu elektronik është vegla më e nevojshme, më e efektive që gjendet dhe e gjithë kjo ju ndihmon në zmadhimin e profitit tuaj, edhe atë:

 • Kampanjat në marketingun elektronik e rritë profitin nëpërmjet shfrytëzimit të ofertave të limituara, promocioneve dhe reklamave tjera.
 • Marketingu elektronik e zvogëlon buxhetin e marketingut sepse është metoda më e lirë dhe më efektive për të targetuar klientë specifik për oferta të caktuara që janë për ata klientë.
 • Marketingu elektronik ju ndihmon për të përshpejtuar ciklin e shitjes së produkteve tuaja pasi që ju mundëson qasje më të shpejtë deri te klientët nëpërmjet e-mailit.

Arsyet që i përmendëm më lartë bënë që ne të krijojmë një sistem të tillë që paraqet mënyrën më efektive të reklamimit. Sistemi jonë i marketingut elektronik ju mundëson që të dërgoni e-mail me përshkrimin e produktit, ofertës apo promocionit tuaj deri te mijëra klientë vetëm me një klik. Ju do të keni mundësinë që të përfitoni beneficione të ndryshme dhe ti informoni klientët tuaj të ardhshëm me risitë e kompanisë suaj.

Cmimorja-Zhurnal

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print