Agjencia Zhurnal.mk

Markoska: Ulje të TVSH-së për shërbimet zejtare prej 18 në 5 për qind

Shkup, 3 tetor – Në pakon e katërt të masave anti krizë, është siguruar edhe mbështetje për zejtarët. Me masën dedikuar për zejtarët parashihet ulje e TVSH-së të shërbimeve dhe prodhimeve të tyre prej 18 në 5 për qind, me çka do të përforcohet konkurrenca e tyre në treg, deklaroi sot në konferencë për shtyp Daniella Markoska, deputete e LSDM-së.

Zejtarëve, përkatësisht ushtruesve të pavarur të veprimtarive, theksoi ajo, edhe më tej u mbeten në disponim edhe masat e tjera, siç është mbështetja për pagesë ë rrogave apo qasja drejt kredive të volitshme nga Banka zhvillimore.

Si Qeveri, theksoi ajo, edhe më tej mbetemi tërësisht të përkushtuar në sigurimin e secilit qytetar dhe secilës kompani të goditur nga pandemia globale.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...