Marrëveshje për bashkëfinancim të projekteve për bashkëpunim ndërkufitar me Kosovën dhe Bullgarinë

Shkup, 28 korrik – Ministri i Vetëqeverisjes Lokale, Goran Milevski do të nënshkruajë sot 12 marrëveshje me përfaqësues të shoqërisë civile, komunave dhe dy qendrave të zhvillimit për bashkëfinancimin e projekteve për bashkëpunim ndërkufitar me Kosovën dhe Bullgarinë.

 

Vlera e përgjithshme e projekteve, që u përkasin marrëveshjet arrin 3.6 milionë euro.

Fondet sigurohen nga IPA Programi i Bashkimit Evropian për bashkëpunim ndërkufitar. Bashkëfinancimi kombëtar, i cili është kusht i detyrueshëm për përdorimin e fondeve nga Bashkimi Evropian, sigurohet nga Buxheti i shtetit në vlerë prej 337 mijë eurosh.

Para nënshkrimit të marrëveshjeve janë parashikuar deklarata për mediat.

Related posts

Krijohen vende të reja parkimi në Komunën e Çairit

Z H

Kuvendi e miratoi ligjin për nënshtetësi

Z H

Shilegov: Ende nuk kam dëgjuar se kush çka ofron për zhvillimin e Shkupit

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com