Agjencia Zhurnal.mk

Marshmello dhe Demi Lovato sjellin këngën “OK Not To Be OK”

Marshmello dhe Demi Lovato janë bashkuar në projektin e ri “OK Not To Be OK”, i lansuar pikërisht në datën kur u shënua Dita e Parandalimit të Vetëvrasjes.

Kënga u lëshuar në bashkëpunim me agjencinë jo-fitimprurëse “Hope for the Day”, gjë kjo e cila rritë vetëdijen dhe bisedën rretjh parandalimit të vetëvrasjes dhe edukimit të shëndetit mendor, shkruan NME.

Sipas deklaratave për media, kënga tenton t’iu përkujtojë të gjithëve se është në rregull të kesh dyshime dhe të përqafosh faktin se të gjithë jemi njerëz.

Video tregon Marshmello dhe Lovaton në dhomat e tyre të fëmijërisë në vitet e 90-ta, ashtu që të dy të konfrontohen me fëmijërinë e tyre, me versionet më të pasigurta në vete.

Sipas njoftimeve, ata do të përdorin platformat e tyre për të ndihmuar ata që kanë nevojë.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

S.B.

Lajmet e fundit

Loading...