Masa interesante kundër zjarreve në Turqi – 700 bidonë me ujë vendosën në rrugët e Bodrumit

Në rrethin e Bodrumit në Mugla, merren masa paraprake kundër zjarrit me qindra bidone të mbushura me ujë të vendosura në anë të rrugës.

Shoqata e Menaxherëve Teknik të Turizmit në Turqi mori masa paraprake kundër zjarreve në Bodrum, ku zjarret ndodhin shpesh.

Bidonët e zbrazët të mbledhur nga hotelet që operonin në rreth u mbushën me ujë dhe u vendosën matanë rrugëve.

Në lagjet Kızılagaç dhe Yalıçiftlik, qindra kazanë u vendosën në anë të rrugës me mbështetjen e banorëve të lagjeve dhe zyrave të kryetarit në intervale prej rreth 10 metrash secila.

U deklarua se 700 bidone të mbushura me ujë janë vendosur deri më tani dhe se ato do të vendosen edhe në lagje të tjera.

Related posts

Peru, kandidati i majtë Castillo, fitues i zgjedhjeve presidenciale

Redaksia

Dhjetë itinerare të reja për të vizituar Murin e Madh

Redaksia

Kanali i Suezit vazhdon të mbajë të bllokuar miliona dollarë

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More