Agjencia Zhurnal.mk

Masa të reja? Qytetarët me mendime të ndryshme (Video)

Shkup, 17 tetor – Moti i nxehtë mbushte parqet dhe kafenetë gjatë ditës. Disa nga qytetarët kishin maska ​​mbrojtëse, por ishte e qartë se disa nuk kishin.

Komisioni për Sëmundjet Infektive, për shkak të trendit në rritje të numrit të pacientëve, propozoi masa dhe kufizime të reja të tilla si shkurtimi i orëve të punës së operatorëve ekonomikë në 23:00, masa të reja për transportin publik.

Nga e hëna, parlamenti do të votojë mbi masat e propozuara deri më tani, duke përfshirë mbajtjen e detyrueshme të një maske jashtë. Qytetarë me mendime të ndryshme lidhur me masat e paralajmëruara.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...