Agjencia Zhurnal.mk

Masat kundër Covid-19, vendoset tunel dezinfektimi pranë prokurorisë

Me qëllim për të parandaluar pëhajen e COVID-19 në ambientet e prokurorisë në hyrje të institucionit është instaluar nje tunel dezifektimi.

Çdo prokuror oficer apo dhe punonjësit që dorëzojnë postën dezifektohen nga 3 deri në 5 sekonda. Ndërkohë në cdo kat të ndërtesës janë montuar pajisje për xhelin dezifektues per duart. Ndërsa prokurorët paraqiten në pune të pajisur me maska dhe doreza.

Ky institucion i është përgjigjur ndërkohë shkresës së Kuvendit duke kontribuar për zbutjen e efekteve financiare të shkaktuar nga situata e krijuar nga përhapja e infeksionit. E gjithë trupa e prokurorëve dhe oficerëve kanë lënë një shumë parash sa paga e luftës. Në total janë mbledhur 17 milionë lekë.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

S.B.

Lajmet e fundit

Loading...