Agjencia Zhurnal.mk

Desktop Under Menu 1

Desktop Under Menu 2

Maska dhe distanca prej 2 metër në fuqi edhe për 6 muaj

Shkup, 22 maj – Urdhri si rregulli në distancë prej dy metrash midis klientëve, dezinfektimi i duarve në hyrje të objektit dhe rregullave të tjera tani të vlefshme për parandalimin e koronavirusit, do të duhet të zbatohen për 200 ditë pasi të pushojë gjendja e jashtëzakonshme, kështu ka vendosur qeveria.

– Në seancë, Qeveria miratoi ndryshimet në Dekret me fuqi ligjore për zbatimin e Ligjit për Tregti gjatë gjendjes së jashtëzakonshme, sipas të cilit edhe për 200 ditë të tjera nga përfundimi i gjendjes së jashtëzakonshme, masat për ofrimin e shërbimit të sigurisë në hyrje dhe brenda lehtësirat tregtare, dezinfektimi i duarve gjatë hyrjes në ndërtesë, vendosja e shenjave të përshtatshme që tregojnë drejtimin e lëvizjes dhe vëzhgimin e distancës minimale të kërkuar gjatë pritjes në rresht para dhe në ndërtesë, si dhe blerje në të paktën një person për zonën e secilës 20 metra katrorë, ndërsa një sipërfaqe prej më pak se 20 metër katror mund të blihet vetëm nga një person, si dhe sigurimi i pajisjeve mbrojtëse (maska ​​dhe doreza) nga tregtari për punonjësit e objektit, të cilët janë të detyruar ta veshin atë për kohëzgjatjen e orarit të punës. – thuhet në deklaratë.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...