Mbështetje madhështore për Mahir Ziberin në fshatin LLërcë

Shkup, 2 tetor – Kandidati për kryetar të komunës së Zhelinës, z.Mahir Ziberi ka  realizuar tubim në fshatin Llërcë, ku u prit masovikisht nga banorët e  Llërcës. Në tubim pjesëmarrëse ishte edhe deputetja e Aleancës për  Shqiptarët, znj.Ilire Dauti. Kandidati për kryetar të komunës së Zhelinës, z.Mahir Ziberi, në këtë  tubim shpalosi programin e tij, përfshirë planet dhe projektet e tij  që janë pjesë e këtij programi me të cilin ai garon si kandidat për kryetar të komunës së Zhelinës.

 

Related posts

Zaev: Drejtimi është përcaktuar për arritjen e më të mirës – ecim përpara, investojmë në të ardhmen

D V

Ganiu: Angazhimi i gruas në politikë është domosdoshmëri

D V

Ganiu: 50% e të punësuarve në Çair janë gra

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More