Agjencia Zhurnal.mk

Mbledhja e vajit të përdorur nga restorantet eksportohet për derivate bio

Ohër, 16 nëntor – Në vend që të përfundojnë në deponi, sasi të mëdha të vajit të përdorur për gatim nga rajoni i Ohrit çdo vit mblidhen dhe më pas dërgohen në përpunim dhe trajtim të mëtejshëm.

Këtë e bëjnë disa kompani të autorizuara. Qëllimi i këtij projekti, të cilin Komuna e Ohrit e para filloi ta zbatojë që në vitin 2009 është vaji i përdorur për gatim nga kapacitetet hotelierike, restorante, por edhe amvisëritë që të mos hidhet me mbeturinat e tjera.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...