Agjencia Zhurnal.mk

Mbledhja e VI-të e Qeverisë, shqyrtohet pakoja e katërt e masave ekonomike

Shkup, 27 shtator – Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot do të mbaj mbledhjen e gjashtë, me më shumë pika të rendit të ditës nga programi i saj i punës dhe interesit të qytetarëve.

Në seancën e sotme mes tjerash Qeveria do të shqyrtoj informatën për pakon e katër të masave ekonomike për rimëkëmbjen e ekonomisë në kushte të pandemisë së shkaktuar nga Kovid-19.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...