Mbledhje e Komisionit kuvendor për Mbrojtje dhe Siguri

Shkup, 2 korrik – Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot mbledhje do të mbajë Komisioni për Mbrojtje dhe Siguri.

 

Pika e vetme e rendit të ditës është Propozim-ligji për ndryshime dhe plotësime të Ligjit për shtetësinë e Republikës së Maqedonisë, me procedure të shkurtër në lexim të dytë.

Ky Propozim-ligj është parashtruar nga deputetët: Ziadin Sela, Skender Rexhepi, Syrija Rushidi, Safije Sadiki Shaini, Abdulla Saliu, Elmi Aziri, Halil Snopçe, Ilire Dauti, Atnan Neziri, Artina Qazimi, Hysni Ismaili dhe Afrim Gashi.

Related posts

MEGJASHI: MASH të vendos testime të detyrueshme falas në shkolla, ndërsa mësimi të zhvillohet edhe në hapësirë të hapur

N E

Negociatat me Bullgarinë, partitë shqiptare kundër rezolutës së VMRO-DPMNE-së

Z H

Ali Ahmeti e Talat Xhaferi për ngushëllime në Mitrovicë: Nuk e dinim që Veseli ka arritur në Kosovë

R Zh

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More