Mbledhje të Komisionit për Financa dhe Buxhet dhe Këshillit Buxhetor të Kuvendit

Shkup, 30 korrik – Në rend dite në Kuvend për sot janë caktuar mbledhja e 28-të e Komisionit për Financim dhe Buxhet dhe mbledhja e katërt e Këshillit Buxhetor të Kuvendit.

 

Në Komisionin për Financim dhe Buxhet do të prezantohet Raporti vjetor për punën e Komisionit për Letra me Vlerë të Republikës së Maqedonisë së Veriut për vitin 2020.

Në mbledhjen e Këshillit Buxhetor të Kuvendit është paraparë që të prezantohet propozim-plani strategjik i Kuvendit në periudhë prej vitit 2022 deri 2026, propozim-kërkesa buxhetore dhe propozim-vendimi për dhënien e lejes financiare të Planit vjetor për punësim në Shërbimin e Kuvendit për vitin 2022.

Related posts

Analisti malazez: Pse Abazoviqi u bë kaq proserb pas takimit me Grubin?

Redaksia

Kërkohet kthimi i pronës së Kosovës në Mal të Zi

Z H

Zaev-Pasarivakis: Gjithçka që bëjmë është për më shumë investime dhe zhvillim ekonomik

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com