Agjencia Zhurnal.mk

Mbreti i një prej vendeve më të varfra ble makina luksi për 14 gratë

Anëtarët e opozitës kanë thënë se me këtë veprim, mbreti u ka nxjerrë gishtin e mesit të varfërve në vendin e tij, Zvaziland.

Mbreti Msvati III ka importuar 19 lls Royce dhe 120 BMW, të cilat kanë nisur të dërgohen në fillim të muajit.

Sipas dëshmitarëve, makinat janë të reja dhe të shtrenjta, dhe banori mesatar i Zvazilandit do të duhej të punonte për 70 vite për ta paguar një.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...