Agjencia Zhurnal.mk
Maqedoni

Mbyllen objekte hotelierike në Aerodrom dhe Gazi Babë

Shkup, 1 nëntor – Gjatë 24 orëve të kaluara nëpunësit policorë nga SPB Shkup dhe inspektorët e Inspektoratit Shtetëror të Tregut gjatë kryerjes së kontrolleve lidhur me respektimin e masave për mbrojtje nga koronavirusi kanë konstatuar se dy objekte hotelierike, një në Gazi Babë dhe një në Aerodrom, nuk e kanë respektuar orarin e punës në pajtim me Ligjin për mbrojtjen e popullatës nga sëmundje infektuese dhe Vendimin e Qeverisë për masa për parandalimin e përhapjes së Kovid-19 dhe në to janë hasur më shumë persona.

“Nga Inspektorati Shtetëror i Arsimit objektet hotelierike janë zbrazur dhe janë mbyllur dhe do të shtrohen parashtresa përkatëse për mosrespektimin e vendimeve t Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut lidhur me Kovid-19”, informojnë nga MPB.

Ministria e Punëve të Brendshme në bashkëpunim me Inspektoratin Shtetëror të Arsimit, vazhdon me kontrollet e përforcuara lidhur me respektimin e masave për mbrojtjen e koronavirusit, qëndron në kumtesë.

Postime të ngjashme

Anketa/59.2 përqind e qytetarëve besojnë se shteti nuk ka kapacitet për të kryer regjistrim të drejtë dhe objektiv

T E

Sela: Shumica e atyre pa shtetësi janë shqiptar

B M

2674 qytetarë presin për të marrë shtetësi, Bushi pohon se Ligji duhet të ndryshohet

T E

Shekerinska: Nëse Karakaçanov dëshiron të jetë maqedonas, le të urdhërojë

T E

Filipçe: Lloji britanik është me formë më të lehtë të sëmundjes, përhapet më shpejt, nuk ka vend për panik

T E

Kuvendi miratoi Ligjin e ri me ndryshime për parandalimin dhe mbrojtjen nga dhuna ndaj grave

T E

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...