Agjencia Zhurnal.mk

Mbyllet për komunikacion korsia e majtë e autostradës Shkup -Veles

Shkup, 31 maj – Korsia e majtë e autostradës A1 nga Shkupi drejtë Velesit, në pjesën mes fshatit Bashino dhe rrethrrotullimit “Shtipska” nga ora 10:00 deri në orën 13:00 do të jetë e mbyllur për komunikacion.

Siç informon LAMM, korsia do të mbyllet për shkak kryerjes së aktiviteteve ndërtimore në këtë aks rrugor. Në këtë vend do të vendoset sinjalizim adekuat për punë në rrugë.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

XH.I

Lajmet e fundit

Loading...