Agjencia Zhurnal.mk
Ekonomi

Me Cleaner pastër dhe freskët në çdo kohë

Të bartur me idenë, me reputacionin e trendeve bashkëkohore dhe moderne që na ofrojnë shërbim profesional për pastrim dhe mirëmbajtje të higjienës në objekte dhe rrethin tonë, krijuam ekip kualitativ, profesional dhe të trajnuar në kompaninë Cleaner, e cila tani më tre vite punon me sukses dhe ka rritur numrin e klientëve të kënaqur.

Cleaner Ju ofron spektër të gjerë të shërbimeve nga fusha e higjienës.

Cleaner është kompani e specializuar për pastrim profesional dhe mirëmbajtje të higjienës në shtëpitë tuaja, hapësirat afariste/zyra, pastrimin e sipërfaqeve të qelqit dhe vitrinave, pastrim me makinë të të gjitha sipërfaqeve, pastrim të të gjithë llojeve të ndërtesave dhe objekteve pas ndërtimit dhe aktiviteteve ndërtimore.

Profesionalizmi dhe përvoja në punën e ekipit tonë, të lidhur me makina bashkëkohore dhe mjete kimike, e arrijnë qëllimin kryesor e ato janë klientët e kënaqur.

Duke  kryer shërbimet ju garantojmë kualitet të lartë, siguri të plotë dhe diskrecion nga ana e të punësuarve tanë.

Me fleksibilitetin tonë gjithmonë adaptohemi në nevojat e klientit. Motivi i punës sonë të suksesshme është shpejtësia, efikasiteti dhe kualiteti në ofrimin e shërbimeve të kënaqësisë së përbashkët.

Për pastërti dhe freski në çdo kohë  caktoni terminin tuaj në +389 78 222 332

Na thërrisni dhe stafi ynë në kohë sa më të shkurtër hapësirën tuaj do ta bëjë të pastërt në mënyrë të përsosur.

Ekipi i Cleaner

Postime të ngjashme

Ministria e Financave: Euroobligacioni prej 500 milionë euro u pagua plotësisht

Z H

Hoxha: Në Ligjin për shitjen e tokës bujqësore do të përfshihen të gjitha vërejtjet e argumentuara

Z H

KRRE javën e ardhshme do të marrë vendim për çmimin e ngrohjes qendrore

Z H

Thirrje publike për asistent digjital për lehtësim për qasje në programet për ndihmë ekonomike shtetërore

Z H

Vazhdon debati kuvendor për ribalansin e Buxhetit

Z H

Analizë: Papunësia me statistika të frikshme, pandemia i’a vëri vulën

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Akcepto Më tepër...