Agjencia Zhurnal.mk

Me dokumentacione falco përfitojnë vend dhe ndërtojnë paligjshëm në Tetovë, SPB në aksion

Tetovë, 19 qershor – SPB në Tetovë ka ngritur padi penale kundër M.D (71) nga Tetova për shkak të dyshimeve se ka kryer vepër penale ‘raste special për falsifikim të dokumenteve’, ‘përdorim të dokumenteve me përmbajtje jo të vërtetë’ dhe ‘keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe autorizim’, kundër S.A (56) dhe A.A (59) të dy nga Tetova për shkak të dyshimit se kanë kryer vepër penale ‘uzurpim i pasurisë së paluajtshme dhe ndërtim të paligjshëm’ dhe kundër Xh.M nga Tetova për shkak të dyshimeve se ka kryer veprën penale ‘përdorim të dokumentacionit me përmbajtje të pavërtetë’.

Më 23 qershor të vitit 2016, personi i parë, si avokat, ka bërë një autorizim të rremë, sipas të cilit N.M e ka autorizuar atë të ndërmarrë të gjitha veprimet për lidhjen e kontratës për të blerë një shtëpi në Tetovë me palën e katërt si shitës. Pas përfundimit të një marrëveshjeje të tillë, pala e katërt e shiti këtë shtëpi tek një palë e tretë. Të paditurit e dytë dhe të tretë, si investitorë, pa dokumentacionin e duhur dhe miratimin e ndërtimit, përfunduan shtëpinë e lartpërmendur, ku ata instaluan një ndërtim metalik të parcelës kadastrale në pronësi të Republikës së Maqedonisë Veriore.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...