Agjencia Zhurnal.mk

Më shumë se 1.00.000 qytetarë të përfshirë me MSIP – Projekt për përmirësimin e shërbimeve komunale

Shkup, 27 qershor – Vitin e kaluar më shumë se 1.000.000 qytetarë janë përfshirë me MSIP – Projekt për përmirësimin e shërbimeve komunale. Me projektin financohen investime kapitale në komunat me qëllim që të përmirësohet jeta në to. ndërsa i njëjti zbatohet nga Ministria e Financave me mbështetje nga World Bank Republik of North Macedonia, bëri të ditur në profilin e saj në Fejsbuk ministrja e Financave, Nina Angelovska.

Janë dedikuar edhe mekanizëm, automjete komunale dhe infrastrukturë tjetër komunale në Qytetin e Shkupit dhe shumë komuna tjera nëpër vend.

Qëllimi i MSIP është përmes përmirësimit të shërbimeve komunale në të gjitha komunat, të përmirësohen kushtet për jetën e qytetarëve.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...