Agjencia Zhurnal.mk

“Merimanga” në Shkup dje largoi 70 automjete

Shtatëdhjetë automjete për një ditë janë larguar në Shkup me automjetin special “merimanga”, ndërsa nga trafiku janë larguar dy vozitës, një për shkak se kaloi në dritën e kuqe të semaforit, ndërsa tjetri sepse drejtonte automjeti pa leje për qarkullim.

-Gjatë ditës së djeshme në rajonin e SPB Shkup janë ndërmarrë masa dhe aktivitete ku nga trafiku janë larguar: një vozitës që drejtonte automjeten pa të drejtën e drejtimit të automjetit, një vozitës për shkak se kaloi në dritën e kuqe dhe 11 këmbësorë për shkak se kanë kryer kundërvajtje. Gjatë ditës së kaluar, 70 automjete jënë larguar me automjetin special “merimanga”, informojnë nga MPB.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

S.B.

Lajmet e fundit

Loading...