Agjencia Zhurnal.mk

Merita Ramadani Alimi mer mirënjohje si një ndër menaxheret më të suksesshme për vitin 2019

Shkup, 1 tetor – Zhurnal.mk – Mbrëmë në hotelin “Aleksandar Palace”, agjencia Marili e ka mbajtur biznes manifestimin “Menaxherja grua” ku u ndanë mirënjohje për 10 gratë më të suksesshme për vitin 2019, informon Zhurnal.

Si menaxhuese e suksesshme gjatë vitit 2019, dhe mes fituesve e vetmja shqiptare, ishte edhe Merita Ramadani Alimi, drejtoreshë për biznes dhe zhvillim në DOGAN Air Conditioning Solutions – Shkup.

Njëkohësisht u nda edhe mirënjohje për drejtoreshën e Klinikës Universitare për sëmundje infektive dhe gjendje fibrile, Dr. Milena Stevanoviq për menaxhim të suksesshëm në kushte të gjendjes së jashtëzakonshme e imponuar nga pandemia me Covid 19.

Ngjarja u organizua nga Lidija Tripunoska duke respektuar të protokoleve për mbrojtje nga Covid 19, në atmosferë solemne për çka kontribut dhanë dhe tekstet e shkëlqyera poetike dhe nota muzikore me harpë.

U shënua dhe jubileji pesëvjeçar i Marili Biznis Klub e cila bashkon të gjitha gratë menaxhere të cilat kanë qenë pjesë e përzgjedhjes nga agjencia “Marili” në 24 vitet e fundit, apo gjithsej 240 gra menaxhere dhe anëtarë nderi të cilët kanë dhënë kontribut në mbështetjen e këtij projekti.//Zhurnal.mk

Merita Ramadani Alimi
Lidija Tripunoska
Top 10 gratë më të suksesshme dhe organizatorja Lidija Tripunoska

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Z H

Lajmet e fundit

Loading...