Mersel Bilalli: Ndoshta pa Qeveri, Maqedonia do të funksiononte më mirë

Shkup, 23 shtator – Profesori Mersel BIlalli sonte në “Click Plus” në TV21 debatoi për temat aktuale si dhe pak për histori ku foli për 30 vjetorin e pavarësisë së Maqedonisë së Veriut.

Sipas tij, në të kaluarën jetesa ka qenë më i mirë dhe se në vitet e 70-ta dhe 80-ta ka pasur standard si në Gjermani.

“Ndoshta pa Qeveri ky mjedis do të funksiononte më mirë se sa me QEveri. Këtë e them për shkak se një pjesë e gjeneratës sonë që e kaluam në ish-Jugosllavi, në vitet e 70-ta dhe 80-ta kishim standard njëjtë si në Gjermani. Bulglaria kisht 10 herë ose 20 herë paga më të vogla”, tha Bilali.

Ai tha se Bullgaria tani ka hyrë në Bashkimin Evropian dhe e kushtëzon Maqedoninë e Veriut.

Related posts

Maqedoni: Në zgjedhjet lokale do të mund të votojnë 1.824.864 qytetarë

D V

Nikollovski: Draft versioni i ligjit për origjinën e pronës i mbyllur dhe janë zgjidhur të gjitha çështjet

D V

Riker paralajmëroi “listë të zezë” edhe për Maqedoninë e Veriut në takimin me Zaevin

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More