Agjencia Zhurnal.mk
Maqedoni

Mësimi online do të vazhdojë edhe në gjysmëvjetorin e dytë

Shkup, 4 janar – Ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Mila Carovska thotë se online mësimi do të vazhdojë edhe në gjysmëvjetorin e dytë të vitit mësimor. Ajo thotë se kjo është mënyra më e sigurt dhe se mësimdhënësit dhe nxënësit tashmë janë përshtatuar me këtë sistem të mësimit.

“Komisioni për Sëmundje Ngjitëse para gati një muaj bisedoi nëse duhet të ketë ndryshime, dhe ne mendojmë se kjo është mënyra më e sigurt me të cilën mund të nisë gjysmëvjetori i dytë, me qëllim që të mbajmë vazhdimësi dhe numri i rasteve pozitive në sistemin arsimor të jetë në nivelin që e kemi”, tha ministrja Carovska.

Sipas saj, edhe mësimdhënësit dhe poashtu prindërit dhe nxënësit tashmë janë përshtatur me sistemin e ri të mësimit.

Ajo theksoi se nëse ka ndonjë ndryshim sa i përket gjendjes me coronavirusin në vend, Komisioni për Sëmundje Ngjitëse dhe Ministria e Shëndetësisë do ta shqyrtojnë këtë çështje bashkërisht me Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës.

“Tani për tani, qëndrimi është që të mbesim me mënyrën e njëjtë dhe të vazhdojë gjysmëvjetori i dytë në këtë mënyrë”, tha mes tjerash Carovska.

Postime të ngjashme

A e di qeveria verdiktin gjyqësor për Mijallkovin?!

D J

Mariçiç: I kënaqur dhe krenar për epilogun pozitiv në rastin me Mijallkovin

D J

QYTETARËT E MAQEDONISË/SHBA, Rusia dhe Kina superfuqitë e dekadës së ardhshme

D J

Lidhja mes krimit dhe elitave politike solli të ashtuquajturën “arratisje” të Mijallkovit

D J

Zgjedhjet lokale më 3, 10 ose 17 tetor

D J

Janë regjistruar 485 shkelje për mosmbajtje të maskës

D J

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...